Aanbod in KeySoftware

Als makelaar wil je in één oogopslag je aanbod kunnen inzien. Wij bieden alle soorten aanbod. Niet alleen koop maar ook huur. Op de aanbod pagina zie je per status welke woningen er zijn. Denk hierbij aan prospect, in aanmelding en beschikbaarheid.

Woning toevoegen

Bij het toevoegen van een woning is er niets makkelijker dan alle bekende gegevens in te laden. Door onze planviewer koppeling is het met 1 druk op de knop mogelijk om alle gegevens van de verkoper in te laden. Denk hierbij aan naam, telefoonnummer en eventueel een e-mailadres. Zo kun je op elk moment op verschillende manieren contact opnemen met de verkoper van de woning.

Afspraak tijden

Iedere woning is anders, dus ook de tijd voor verschillende afspraken rondom een woning is vaak anders. Met onze automatische afspraaktijden zorg je ervoor dat de back-office gemakkelijk de juiste tijd vastlegt voor een afspraak. Bij het toevoegen van een woning kan je namelijk direct de juiste tijden toevoegen. Wanneer er vervolgens een afspraak voor de woning wordt gemaakt gebeurt dit automatisch met de juiste tijden. Via de instellingen kun je de standaard tijden aanpassen als dit nodig is.

Woning details

Een woning is toegevoegd. Wat is dan fijner om een duidelijk en compleet overzicht te hebben van deze woning. In het overzicht kun je zien wat de status van de woning is, welke relaties behoren bij de woning horen, denk hierbij aan verkoper, notaris, fotograaf, taxateur, etc, maar ook de algemene gegevens van de woning zoals het adres, woonoppervlakte, bouwjaar, etc.

Misschien nog een belangrijker detail zijn de taken die er gedaan moeten worden. Ben je als makelaar gewend om dit nu telkens handmatig opnieuw toe te voegen? Dat hoeft met KeySoftware niet meer. De taken die bij iedere stap in het verkoopproces horen worden automatisch ingeladen en kan je direct volgen om het dossier compleet te maken. Als een taak is afgerond dan zie je een groen vinkje verschijnen. Is de taak nog niet afgerond? Dan blijft dit vinkje grijs. Zo heb je een perfect overzicht van je taken rondom de woning, super handig dus!