Ontdek de mogelijkheden van KeySoftware

KeySoftware is een volledig automatiseringssysteem voor jouw makelaarskantoor. Dit betekent dat het systeem voor jou denkt en taken voor je klaarzet wanneer jij dit nodig hebt. We geven je hieronder graag een overzicht met de verschillende mogelijkheden.

Wil je meer weten over KeySoftware? Of wil je zien hoe ons systeem werkt? Vraag dan nu een gratis proefversie aan voor jouw kantoor.

Aanbod

Als makelaar wil je in één oogopslag je aanbod kunnen inzien. Op de aanbod pagina zie je per status welke woningen er zijn.

Digitaal dossier

Binnen ons systeem hebben we een Dossier. In dit dossier werken alle relaties (Makelaar, Verkoper, Koper, Notaris) zodat je maar één dossier per object hebt.


Relaties

De Verkoper & Koper kunnen een eigen login krijgen om in te loggen in hun woning. Ook de Fotograaf, Taxateur, Notaris kan jij als makelaar toevoegen aan een object en deze toegang geven tot de woning.

Telefonie

We hebben een telefonie koppeling met Voys & Voipzo. Deze koppeling zorgt ervoor dat je alle gesprekken kan terugzien in het systeem. Wordt het nummer herkent? Dan zie je dit ook direct staan.Agenda

Je hebt je eigen agenda in ons systeem. Ook is er een multi-agenda mogelijkheid waarbij je de agenda van alle medewerkers kan inzien en afspraken kan inplannen.

Instellingen

Binnen ons systeem kun je alles automatiseren voor jouw kantoor. Daarom hebben we een uitgebreide instellingen pagina. Hier vind je onder andere alle koppelingen die we hebben maar ook alle persoonlijke instellingen.