Ontdek de mogelijkheden van KeySoftware

KeySoftware is een volledig automatiseringssysteem voor jouw makelaarskantoor. Dit betekent dat het systeem voor jou denkt en taken voor je klaarzet wanneer jij dit nodig hebt. We geven je hieronder graag een overzicht met de verschillende mogelijkheden.

Wil je meer weten over KeySoftware? Of wil je zien hoe ons systeem werkt? Vraag dan nu een gratis proefversie aan voor jouw kantoor.

Aanbod

Als makelaar wil je in één oogopslag je aanbod kunnen inzien. Wij bieden alle soorten aanbod. Niet alleen koop maar ook huur. Op de aanbod pagina zie je per status welke woningen er zijn. Denk hierbij aan prospect, in aanmelding en beschikbaarheid.

Digitaal dossier

Bij KeySoftware wordt er gewerkt in een digitaal dossier met een logboek. Hier kan onder andere de koper, verkoper, makelaar en hypotheekadviseur, taxateur en notaris in werken.


Relaties

Maak je gebruik van KeySoftware? Dan heb je slechts 1 digitaal dossier voor alle relaties. Dit betekent dat een koper & verkoper kan inloggen om de eigen woning te bekijken. Ook de fotograaf kan inloggen om de foto’s toe te voegen. De notaris koppel je aan een woning en ontvangt automatisch de koopakte.

Telefonie

We hebben een telefonie koppeling met Voipzo. Deze koppeling zorgt ervoor dat je alle gesprekken kan terugzien in het systeem. Wordt het nummer herkent? Dan zie je dit ook direct staan.Agenda

Je hebt je eigen agenda in ons systeem. Er is een overzicht te zien van alle taken. Ook zie je als extra overzicht de planning. Hierop zie je alle belangrijke data, zoals: Financiering voorbehoud, bank garantie, bouwkundig rapport, transport etc.

Instellingen

Binnen ons systeem kun je alles automatiseren voor jouw kantoor. Daarom hebben we een uitgebreide instellingen pagina. Hier vind je onder andere alle koppelingen die we hebben maar ook alle persoonlijke instellingen en e-mails die je kan klaarzetten.