Digitaal dossier in KeySoftware

Je hebt als makelaar een overzicht van alle documenten, waaronder de lijst van zaken en de vragenlijst, rechtstreeks bij de hand. Bovendien biedt het digitale dossier de mogelijkheid om deze documenten direct online in te vullen, wat de efficiëntie en het gemak van het hele proces ten goede komt.

Voor de Koper

Bij Keysoftware weten we hoe belangrijk het kopen van een huis voor je is. Daarom hebben we ons digitale dossier ontworpen om jouw aankoopproces zo vlot mogelijk te maken. Als koper heb je toegang tot alle essentiële documenten, zoals de lijst van zaken, de vragenlijst en andere pand gerelateerde informatie, allemaal op één overzichtelijke plek. Het digitale dossier is altijd en overal beschikbaar, waardoor je de vrijheid hebt om het aankoopproces op jouw eigen tempo te doorlopen.

Voor de Verkoper

Bij Keysoftware krijg je, als verkoper, de mogelijkheid om actief deel te nemen aan het verkoopproces. Met ons digitale dossier kun je 24/7 documenten inzien en bijwerken, direct communiceren met de makelaar en real-time updates ontvangen, allemaal vanuit één centrale plek. Als makelaar optimaliseer je hiermee de klantervaring en bied je een transparant, efficiënt en stressvrij verkoopproces.

Jij als makelaar

Als makelaar heb je te maken met een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden. Om je werkzaamheden zo naadloos mogelijk te laten verlopen, biedt Keysoftware je een efficiënt digitaal dossier. Hiermee kun je eenvoudig alle essentiële documenten beheren, zoals de lijst van zaken, de vragenlijst en andere pand gerelateerde informatie, allemaal op één overzichtelijke plek. Bovendien is het digitale dossier 24/7 toegankelijk, waardoor je de vrijheid hebt om op elk gewenst moment je werk te doen.