Agenda

Als makelaar heb je met veel verschillende soorten afspraken te maken. Om deze allemaal goed bij te houden kan enorm lastig zijn, dit begrijpen wij heel goed. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een agenda in te bouwen die je gemakkelijk kunt bijhouden. Dankzij deze agenda heb je een duidelijk overzicht van al je afspraken, taken, de planning en nog veel meer op één plek!

Agenda & Taken

Via de knop Agenda & Taken kom je terecht in een handig overzicht met verschillende tabbladen. Op blad 1 vind je de agenda, hierin verwerk je je afspraken zoals gebruikelijk. In het tab er naast, tab 2, vind je taken. In deze tab vind je al je taken terug zodat deze niet verward kunnen worden in de agenda. In tab 3 vind je de planning. In deze planning vind je alle woningen die je hebt verkocht of verhuurd. Je vindt hier de precisie data met betrekking tot de woning, denk hierbij aan de waarborg en ondertekening van de woning.

Multi agenda

Wil je ook de afspraken van je medewerkers willen inzien? dan kan dit via de Multi Agenda. In deze Agenda zie je al de afspraken die je medewerkers hebben gemaakt in hun eigen agenda. Dit maakt het zowel overzichtelijker als handiger om gezamenlijke afspraken te maken.