Relaties in KeySoftware

Keysoftware stroomlijnt interacties, verbetert communicatie en maakt het beheren van relaties eenvoudiger dan ooit tevoren. Ontdek de voordelen en de mogelijkheden die ons platform biedt om jouw relaties naar een hoger niveau te tillen.

Kopers en Verkopers

Ons systeem maakt het gemakkelijk voor makelaars om hun relaties met kopers en verkopers te beheren. Met functies die het mogelijk maken om contactgegevens, voorkeuren en communicatie bij te houden, kunnen makelaars zich concentreren op wat ze het beste doen: hun klanten helpen hun vastgoeddromen te realiseren.

Notarissen

Ons platform erkent ook het belang van de notaris in het vastgoedproces. We bieden functies aan die makelaars in staat stellen om eenvoudig en efficiënt met notarissen te communiceren, wat zorgt voor een soepeler proces voor iedereen.

Fotografen

Fotografie speelt een cruciale rol in de vastgoedsector. Daarom hebben we een unieke feature in ons platform ingebouwd: fotografen hebben hun eigen login. Hiermee kunnen zij direct foto's uploaden naar het juiste woningdossier. Dit vereenvoudigt het proces, bespaart tijd en zorgt ervoor dat de foto's snel en gemakkelijk toegankelijk zijn voor zowel de makelaar als de klant.

Andere relaties

We begrijpen dat er nog vele andere soorten relaties zijn binnen de vastgoedsector. Of het nu gaat om taxateurs, bouwkundigen, verhuizers of interieurontwerpers, Keysoftware heeft de functionaliteit om deze relaties te beheren en te faciliteren.